Aubameyang frizurájánál nem találsz ma viccesebbet a neten

Az Arsenal támadója vette a poént, így tréfásan válaszolt a haját kritizáló embereknek.


A héten több klubnál is visszatértek a játékosok, hogy megkezdjék az edzéseket. Az internet népe pedig egyből kiszúrta azokat a labdarúgókat, akik bizony figyelemre méltó frizurával tértek vissza a karanténból.

Nem maradhatott ki a jóból természetesen a Liverpool két sztárja, Sadio Mané és Roberto Firmino sem. Ráaásul a héten kiderült, hogy a Chelsea-s N'Golo Kanténak is van haja, amin szintén meglepődtek a szurkolók.

ESPN UK on Twitter

Sadio Mane's got a new look


ً on Twitter

Bobby Firmino really came out of quarantine looking like young Ross Geller

 

OFFSIDE on Twitter

Signs and wonders have really followed this coronavirus. So Chelsea returned to training today and...voila, N'Golo Kante has hairS on his head! Lmao. I legit didn't know his haircut was a decision, I thought he was bald

Azonban alighanem az említett játékosok frizuráján is túltesz az Arsenal csapatkapitányának hajkoronája. Aubameyang valószínűleg nem sűrűn látogatta a karantén ideje alatt a fodrászát. Meglehetősen mókásra sikerült megnövesztenie a haját, amiért aztán el is kezdték ugratni.

Dillon on Twitter

Aubameyang really be out here looking like Kane when he unmasked in 2003

 

433 on Twitter

When you get to show your quarantine look for the first time

A gaboni játékos természetesen nem sértődött meg, sőt vette a poént és Instagram sztoriban reagált.

"Ki mondta, hogy fodrászra van szükségem?" - tette fel a költői kérdést a csatár három nevetős hangulatjellel.Kép: sportbible

Sport365.hu - Ashley Young sokkolta a szurkolókat

A Manchester United korábbi csapatkapitányát évtizedek óta csak kopaszon láthattuk a pályán. Az angol labdarúgó januárban az olasz Internazionaléba szerződött és talán pont a környezetváltás hatására döntött úgy, hogy a külsején is változtat picit. Vagy egyszerűen csak a koronavírus-járvány miatt nem tudott eljutni a fodrászhoz. Mindenesetre meghökkentő mennyire máshogy néz ki az új frizurájával.

Ha szívesen olvas focisztorikat, érdemes megnézni ezt a posztunkat és játszani a könyvért! 

Videók