Arsenal: Wenger nagyon kiakadt nyilvánosan cigiző sztárjára - fotó!

Sikerült kihoznia a sodrából az Arsenal menedzserét, Arséne Wengert a csapat fiatal sztárjának, Jack Wilshere-nek. A középpályás bűne, hogy nyilvános helyen rágyújtott.


Bár az élsportolókról sokan azt gondolják, mindent elkövetnek azért, hogy egészségesen éljenek, ez nem teljesen így van, hiszen számos ismert sztár hódol káros szenvedélynek, többek között Mario Balotelliről és Zinedine Zidane-ról is láttak már napvilágot olyan fotó, amelyen cigarettáznak. 

Most ugyanez történt az Arsenal fiatal középpályásával, Jack Wilshere-rel is, akit egy szórakozóhely előtt kaptak cigizés közben lencsevégre. 

Az esetről természetesen Arséne Wenger is tudomást szerzett és finoman szólva nem volt boldog. 

"Teljes mértékben elítélem ezt a fajta viselkedést. Akkor is károsítja a szervezetét, ha otthon gyújt rá és azt senki nem látja, de így ráadásul még negatív példát is mutat sokak példaképeként. Sajnos azt kell mondanom, az angol társadalom nagyon fogékony a dohányzásra, jóval inkább, mint más országok." - füstölgött Wenger, mikor pénteken reggel, a West Bromwich Albion elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatón az újságírók rákérdeztek az ügyre. 

A francia szakembert arról is faggatták, von-e bármiféle szankciót maga után a játékos meggondolatlansága, ám Wenger csak annyit mondott, beszélt Wilshere-rel, de hogy mi hangzott el, az köztük marad. 

Videók