Annyira biztos az angolok győzelmében, hogy már most magára varratta a trófeát

Egy vérbeli szurkoló mindig bízik a csapatában.


Egy angliai rajongó teljesen biztos benne, hogy hazája szerzi meg az Európa-bajnoki trófeát, igaza nyomatékosításául pedig már magára is varratta a trófeát.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, hosszabbításos mérkőzésen Anglia legyőzte Dániát ezzel kvalifikálva magát a kontinenstorna döntőjébe. Az elődöntő óta az angolok örömmámorban úsznak és meg vannak győződve róla, hogy olya sok hányattatás után idén révbe érnek. Azt pedig még megsaccolni is nehéz, mi lesz, ha a Wembley-ben Anglia legyőzi Olaszországot és felül Európa trónjára.

Az elődöntő utáni nap a kétgyermekes Lewis Holden, annyira felbuzdult a sikeren, hogy már aznap a jobb lábára tetováltatta az Európa-bajnoki trófeát, az Euro2020 feliratot, az „it’s coming home” mottót és azt, Anglia a győztes. A férfi korábban egy barátjával kötött fogadást, hogy amennyiben csapatuk megnyeri a tornát, csináltatnak egy tetoválást, ő azonban már most megelőlegezte a bizalmat.

„Nem bántam meg, hanem hazaérkeztem” – mondta akciójáról a Manchester Evening News-nak a 26 éves szurkoló.

"Mindenki ezt mondta, de ez nem fog megijeszteni, bízom a győzelemben. Lehet, hogy hétfőn mindenki sorban áll a tetoválásért.

Három évvel ezelőtt a Castleford-i Jamie Richardson a hasára tetováltatta az Anglia a vb-győztes,2018 feliratot, miután a csapata 5:0-ra legyőzte Panamát. Az akkori világversenyen végül a horvátok az elődöntőben megálljt parancsoltak az angoloknak, a rajongó azonban nem bánta meg tettét.

"Jobb hinni és elveszíteni, mint soha nem hinni" - mondta Jamie a Daily Star Online- nak az elődöntős szívfájdalom után.

"Nem sajnálom. Ma rendkívül büszke vagyok arra, hogy angol vagyok. A fiúk hősökként jönnek haza. Rendkívül büszke rájuk az egész ország.

"Gareth Southgate 1996 óta hordja ezt a súlyt, és most már hazajöhet, tudva, hogy adott nekünk valamit, amiben hinnünk kell” – fűzte hozzá.

Július 11-én este az is kiderül, vajon állnak-e majd sorok az angol tetoválószalonok előtt hétfőn reggel.

Forrás és borítókép: Sportbible.com

Videók