Ancelotti reagált a James-pletykákra

Nincs szó távozásról.


James Rodríguez állítólag el akarja hagyni az Evertont, mivel nem boldogul Angliában. Vezetőedzője, Carlo Ancelotti szerint ilyenről szó sincs.

Az Everton a szezon előtt szerződtette James Rodríguezt a Real Madridtól. Nemrégiben a spanyol Defensa Central hozta le, hogy a kolumbiai játékos unja az angliai életet, és távozni szeretne. A 29 éves játékos nem szereti az időjárást és a kultúrát, emellett nehézségei vannak a Premier League játékával is, ami az erős fizikumra alapszik.


Fotó: Alex Pantling/Getty Images

A jelentések szerint Rodríguez vissza akar térni a spanyol fővárosba, és az Atlético Madridba akar igazolni. Carlo Ancelotti, az Everton menedzsere azonban elveti azokat a találgatásokat, amelyek szerint Rodríguez boldogtalan.

"Rendben van, nincs gondja. Minden nap beszélek vele, boldog itt. Van önbizalma és motivált. A legutóbbi mérkőzéseken volt némi sérülése, de már jó állapotban van. Nagyon jól érzi itt magát, mert mindenki vigyáz rá és ennyi. Nem tudom, hogy panaszkodik-e az időjárás miatt, de mind tudjuk, hogy ez itt ilyen. Viszont sok jó dolog van a környéken."

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Tony McArdle/Everton FC via Getty Images

Videók