A West Hames Coufal elárulta. mit ajánlottak neki az Arsenal szurkolók

Egy a cél, valahogyan elrontani a Manchester City bajnoki álmait.


Évek óta nem volt annyira izgalmas az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság utolsó fordulója, mint amilyen zárójátéknapra most lehet számítani a Premier League-ben. A Manchester City ugyan két pontos előnyben van az üldöző és második helyezett Arsenallal szemben, azonban a West Ham ellen mindenképp nyerniük kell a bajnoki cím elérése érdekében, ha az Ágyúsok nyernek az Everton ellen a saját meccsükön, akkor a döntetlen sem fér bele Pep Guardiola együttesének.

Az Ágyúsok drukkerei Vladimir Coufalnak, a WHU védőjének élete végéig elegendő ingyen kávét ajánlottak, hogy motiválják őt a City ellen.

"Azt hiszem, Declan Rice kapcsolatban volt az angol srácokkal, de nekem nem írt! Arsenalos most már, szóval az Arsenal dolgaival foglalkozik és a saját teljesítményükkel" - árulta el Coufal a Sky Sportsnak. "Ingyen kávét ajánlottak nekem az életem végéig. Sok Arsenal rajongó van a környezetemben, a fiam is focizik, ő is nekik szurkol a bajnoki címet illetően. Kaptam olyan üzeneteket is, hogy most jön el majd karrierem első PL-gólja és hasonlók. Persze ez jó lenne, de meglátjuk..." - mondta a cseh játékos.

Szeptemberben a London Stadiumban 3-1-re győzött a West Ham vendégeként a Manchester City, ám az öt éve edzősködő David Moyesnak ez lesz az utolsó meccse a WHU élén, így a motiváció meglesz a Kalapácsosoknál, azonban az Etihadban 2015 óta nem győzött a londoni gárda.

(Borítókép: Facebook / West Ham United)

Videók