A United legendája szerint, az Arsenal újra jó úton jár a bajnoki cím felé

Az Ágyúsok jelenleg vezetik a Premier League tabelláját a Liverpool és a Manchester City előtt.


A Sky Sports kérdésére Gary Neville azt felelte: "Pep Guardiolának hosszútávon nem fog tetszeni az önteltség, a különböző védelmi hibák és a Tottenham ellen való újabb pontvesztés.”

"Az Arsenal úgy néz ki, hogy ismét versenyben van a bajnoki címért. Biztos vagyok benne, hogy idén jobban fogják kezelni a sorozatos meccsterhelést, mint tavaly” – folytatta.

"Tavaly alulmaradtak, és nem volt elég erős a csapat mentálisan, fizikailag, taktikailag és a védekezésben. Minden egyes területen kudarcot vallottak a szezon végére.”

"De úgy gondolom, hogy az idei szezonban több van bennük, több tapasztalatuk is van már. Úgy hiszem, hogy az Arsenalnak mindene megvan ahhoz, hogy megnyerje idén a Premier League-et ezzel a játékoskerettel, amivel jelenleg rendelkezik” – zárta a gondolatait Manchester United legendája.

A Manchester City a harmadik helyre esett vissza a tabellán, miután vasárnap a Tottenham ellen hazai pályán 3-3-as döntetlent ért el egy újabb megkérdőjelezhető bírói döntésekkel teli mérkőzésen.

Arsenal eközben továbbra is az első helyen áll a Premier League tabelláján, két ponttal megelőzve a második helyezett Liverpoolt és hárommal a Manchester City csapatát.

Borítókép: Alex Livesey - Danehouse/Getty Images

Videók