A Tottenham nem kívánja a konkurenciát erősíteni

Harry Kane nem mehet angol csapathoz.


A Tottenham Hotspur labdarúgócsapata nem adja el csapatkapitányát, Harry Kane-t a Manchester Unitednek, de a Premier League más együttesének sem - adta hírül hétfőn a Sky Sports.

Egy nappal korábban a Daily Mail arról írt, hogy 200 millió fontért (80,6 milliárd forint) az MU-é lehet a kiváló csatár, akitől a londoni klub a világjárvány miatt megnehezült gazdasági helyzetében kényszerülhet megválni. A hétfői elutasító válasz szerint azonban a Tottenham vezetése nem kívánja a szigetországi konkurenciát erősíteni Kane elengedésével.

Harry Kane - Top 10 Goals (2011-2018) | World Cup Best Goalscorer

▷ Subscribe me : https://www.youtube.com/channel/UCyknxvFjQxpAV9cf-mukJSA?sub_confirmation=1 ✔ ▷ My facebook : https://www.facebook.com/DannyDweHD ✔ ▷ Other ...


A 26 éves csatárért az elmúlt napokban a Juventus és a Real Madrid is bejelentkezett. Az olasz bajnok vezetése tudatta: 120 millió eurós (42,5 milliárd forint) ajánlatot készül tenni Kane-ért. A Tottenham 200 millió fontos ára azonban 228 millió eurónak felel meg, amivel Kane minden idők legdrágább futballistája lenne, megelőzve a rekorder brazil Neymart, aki 2017-ben 222 millióért igazolt a Barcelonától a Paris Saint-Germainhez.

Borítókép: Clive Brunskill/Getty Images

Videók