A tavalyi év egyik legnagyobb fogásával erősítene a Manchester United

Több, mint 30 gólból vette már ki a részét idén, miközben ingyen szerezte meg jelenlegi klubja.


 „Csatárt keresünk!” – akár ezzel a jeligével is feldobhatna egy álláshirdetést a Manchester United valamelyik oldalra.

A Sky Sport Germany úgy értesült, hogy a vörös ördögök arra a Kolo Muanira vetették ki a hálójukat, aki a téli világbajnokság döntőjének hosszabbításában kishíján megnyerte az aranyérmet Franciaországnak az utolsó pillanatban. Pechére Emiliano Martinez védett, így végül csak az ezüst maradt nekik.

Az Eintracht Frankfurt támadójának másik nagy kérője a Bayern München lehet, ami ugyancsak ezen a poszton szeretne új életet lehelni a játékába. Ugyanígy Victor Osimhent is mindkét klub kinézte magának, de a manchesteriek első számú jelöltje inkább Muani lehet.

Utóbbi 2022 nyarán ingyen érkezett az Európa Liga tavalyi győzteséhez és gyakorlatilag bombaigazolás lett: 40 tétmeccsen 20 gólt lőtt és 14 gólpasszt is kiosztott, nem csoda hát, hogy ott köröznek körülötte a legnagyobb klubok.

Igaz, a németek sportigazgatója, Markus Krosche nemrég arról beszélt, hogy nem áll érdekükben eladni a 24 éves csillagot, akinek aligha lesz olcsó mulatság a szerződtetése, lévén értékét máris 65 millió euró környékére becsülik.

Borítókép: Getty Images /  DeFodi Images

Videók