A MU edzője türelemre int

Solskjaer szerint hosszú távon kellene gondolkozni a kluboknak.


A Manchester United labdarúgócsapatát irányító Ole Gunnar Solskjaer szerint a kluboknak az azonnali eredményhajszolás helyett hosszú távon kellene gondolkozniuk.

A norvég szakember azt követően beszélt erről, hogy a West Bromwich Albion 18 hónap után menesztette az együttest irányító Slaven Bilicet.

"Ebben a vírussal terhelt időben mindenkinek le kellene ülnie gondolkodni. Nagyon szomorúan hallottam, hogy Slaven elveszítette az állását, mert nagyszerű munkát végzett" - utalt az MU edzője arra, hogy a WBA-t a horvát szakember juttatta vissza az élvonalba. Bilicet most 13 forduló után menesztették.


Bilicnek mennie kellett.

Fotó: Michael Regan/Getty Images

"Remélhetőleg egyre több klub fog hosszú távon gondolkodni, még ha mindenki rövid távon várja is el az eredményességet. Azt ugyanakkor mindenkinek tudnia kell, hogy az állandóság a siker egyik kulcsa, ehhez azonban sokszor nincs meg a kellő türelem" - tette hozzá a norvég szakember.

Solskjaer állása az utóbbi időszakban ugyancsak veszélybe került, mivel csapatának nem sikerült nyolcaddöntőbe jutnia a Bajnokok Ligájában.

Borítókép: Matthew Peters/Manchester United via Getty Images

Videók