A Manchester United kész szerződtetni a „következő Thierry Henry-t”

Marchus Rashfordot helyettesíthetné majd a United kezdőjében.


A Manchester United a hírek szerint a következő "Thierry Henry"-nak kikiáltott játékos szerződtetésére készül.

Az ősirivális Manchester City ellen múlt vasárnap elszenvedett 3-0-ás vereséggel a United jelenleg csak a nyolcadik helyen áll a Premier League-ben, miután a szezon első tíz bajnoki mérkőzéséből ötöt elveszített.

Rashford csak egyike a „Vörös Ördögök” több alulteljesítő sztárja közül. A támadó ebben a szezonban mindössze egyszer talált be a kapuba a United színeiben mióta júliusban egy új, heti 300 ezer fontos szerződést írt alá.

Az angol válogatott játékos volt a United legjobb góllövője az elmúlt szezonban, 30 gólt szerzett a klub színeiben minden versenysorozatot figyelembe véve.

Úgy tűnik azonban, hogy Ten Hag egy olyan játékos szerződtetésére készül, aki konkurenciát jelentene a 26 éves, jelenleg elég formán kívűl teljesítő játékosnak.

Az olasz Calciomercato szerint az AC Milan csatárát, Rafael Leaót vette célkeresztbe a United.

A portugál szupersztár a Milan legutóbbi bajnoki sikere során emelkedett a figyelem középpontjába, olyan képességeket és magabiztosságot mutatva, ami miatt olyan szakemberek, mint Fabio Capello vagy Stefano Pioli a franciák kiváló támadójához Thierry Henryhez hasonlították őt.

Annak ellenére, hogy Leao többéves szerződést írt alá a milánói alakulattal, nincs minden rendben a csapat és a portugál játékos között. A portugál támadót nemrég a Napoli elleni összecsapáson lecserélték a pályáról, amivel Leao érthető módon nem értett egyet, és elégedetlen volt ezzel a döntéssel.

Az olasz újság még azt is állította, hogy a portugál válogatott játékos újragondolhatja a jövőjét a Milannal.

Leao értékét a Transfermarkt jelenleg 90 millió euróra (78 millió font) becsüli.

Borítókép: Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

Videók