A Manchester United egyre közelebb a Benfica csodatinijéhez

Egyre szebben süt a nap az Old Trafford környékén mostanában! A Vörös Ördögök szombaton biztosították helyüket az FA-kupa döntőjében, vesztett pontok tekintetében pedig már csak négy pontra van Louis van Gaal csapata az Arsenaltól és a Bajnokok Ligáját érő negyedik helytől a Premier League-ben.


 
Arról már többször beszámolt a nemzetközi sajtó, hogy a Manchester United megfigyelői több, mint érdeklődve figyelik a Benfica szupertehetségét, a portugál Renato Sanchest, aki valósággal berobbant idén a nemzetközi köztudatba.
 
Ezúttal az átigazolásokban az egyik legmegbízhatóbb forrásnak számító olasz Gianluca di Marzio tweetelte, hogy megszületett az egyezség, mégpedig 60 millió euróban állapodtak meg a felek, amit a United minimum kettő, de inkább négy részletben fog majd törleszteni.
 
Az agyafúrtak szerint az esetleges megállapodás is csak újabb bizonyíték arra, hogy nyártól José Mourinho lesz a manchesteriek menedzsere, ugyanis Sanches ügynöke nem más, mint Jorge Mendes, aki a Speciel One ügyeit is igazgatja.
 

 

Videók