A magánéleti problémák kihatnak a spanyol kapusra

Egy gyerekkori szerelem vitte padlóra a Chelsea játékosát.


Spanyol értesülések szerint Kepa Arrizabalaga rossz formája annak tudható be, hogy a Chelsea fiatal kapusa szakított gyerekkori szerelmével.

A világ egyik legdrágább kapusának közel sincs jó szezonja, ezt még tetőzi az is, hogy Frank Lampard már az eladásán gondolkozik.

A hétvégi Leicester elleni bajnokin Willy Caballero védett, míg Kepa csak a kispadon ülve nézte végig a találkozót.

Az El Mundo spanyol újság az állítja, hogy a 25 éves kapus és barátnője, Andrea Perez szakítotottak. Egy hozzá közeli forrás azt állítja, mélyponton van Kepa.

"Meglehetősen rosszul érintette ez az egész, nagyon szenved. A szülei még mindig a baszk Ondarroa városban élnek, próbálnak vele minél több időt tölteni, de érzelmileg most nagyon nincs jól."

Emellett arról is pletykálnak, hogy a kapus és Frank Lampard kapcsolata egyáltalán nem jó, főleg azután, hogy Kepa kritizálta azt a döntést, amikor elengedték David Luizt tavaly nyáron.

Lampard teljesen őszintén beszélt a kialakult helyzetről: "Kepa egy őszinte és rendes srác, tisztában van vele, hogy olyan hibákat követett el, amik sokba kerültek nekünk. Javulnia kell!"

Sport365.hu - Lampard elengedi a 25 éves játékos kezét?

Frank Lampard meg szeretne válni az eddig borzasztóan gyenge szezont futó Kepa Arrizabalaga-tól. A spanyol kapusnak a szezo végéig van bizonyítási lehetősége edzőjének, amennyiben nem üti meg az elvárt mércét átigazolási listára kerül. A 25 éves kapus eladása sem lesz egyszerű folyamat, mivel a klub szeretné visszakapni az érte kiadott 72 millió eurót.

Forrás: elmundo.es
Borítókép: Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images

Videók