A Liverpoolnak változtatásokra lesz szüksége az újabb sérülés után

A Vörösök sérültjeinek a száma az utóbbi időben folyamatosan növekszik.


Jürgen Kloppnak számos nehéz döntést kell mérlegelnie a Crystal Palace elleni idegenbeli mérkőzés előtt.

Lehet, hogy a Liverpool szerda este 2-0-ra győzött a Sheffield United otthonában, de Alexis Mac Allister sérülése miatt, újabb problémával kell megküzdenie Kloppnak és a Liverpoolnak.

Az argentin a meccs során komoly rúgásokat kapott, aminek következtében már a második félidő első felében feladta a mérkőzést és lebicegett a pályáról.

A mérkőzés után Jürgen Klopp elárulta, hogy reméli, a középpályás nem esik ki sokáig a játékból.

Ennek következtében lehet, hogy kényszerű változtatásokat kell majd eszközölnie a német menedzsernek a soron következő Premier League találkozó előtt.

Kostas visszatér

Kostas Tsimikas a Sheffield United ellen nem lépett pályára, Klopp a meccs előtti sajtótájékoztatón utalt arra, hogy ha tudja akkor pihentetni fogja a görögöt, így Joe Gomez kezdett a helyén.

Trent Alexander-Arnoldnak a jobbhátvéd posztján kellene folytatnia, bár Mac Allister sérülése megnyitja a lehetőséget, hogy a hátvédet esetleg előrébb tolják. Ha Klopp kísértést érez egy ilyen változtatásra, akkor Gomez és Conor Bradley marad versenyben a jobbhátvéd posztért.

Mac Allister helyére alternatíva szükséges

Miután összevarrták a térdét, Mac Allister játéka eléggé kétséges a Crystal Palace ellen. Amennyiben nem lesz fitt, akkor Kloppnak döntenie kell egy alternatíváról a középpályás posztján.

Alternatívaként Alexander-Arnold is egy opció lehet, Szoboszlai Dominik pedig valószínűleg megtartja majd a helyét a kezdőben, miután csodás gólt szerzett a Sheffield ellen, Curtis Jones, Ryan Gravenberch és Harvey Elliott pedig versenyben van a középpályás trió kiegészítéséért.

Darwin Nunez kezd?

Klopp kisebb dilemmával kell, hogy szembenézzen a támadósorban, mivel egyik csatára sem szerzett gólt a Liverpool legutóbbi három Premier League találkozóján.

Darwin Nunez több mint egy hónapja nem talált be a Vörösök számára, de így is visszatérhet a kezdőbe, miután a Sheffield United ellen csereként egy fontos gólpasszt adott.

Cody Gakpo lenne a legvalószínűbb, aki ilyen körülmények között helyet kapna, bár a balszélső Luis Diaznak lehet a vetélytársa. Diogo Jota játéka továbbra is kérdéses, miután izomsérülést szenvedett a Manchester City ellen.

Mohamed Salah 200-dik liverpooli góljára (és 150-dik Premier League góljára) továbbra is várni kell, de szinte biztos, hogy kezdő lesz.

Borítókép:  David Rogers/Getty Images

Videók