„A Liverpool már kinézte magának a következő Salah-t!”

A nyáron majdnem elveszették az egyiptomi támadót.


 A Liverpool a nyári átigazolási időszak utolsó napjaiban izzasztó híreket kapott, ugyanis a szaúdi Al Ittihad egy elképesztő, 150 millió fontos ajánlatot tett Mohamed Salah-ért.

Ekkor már az európai piacok bezártak, így ha elvesztik a támadót, nagyon nehéz helyzetbe kerültek volna.

Ennek fényében a ’Pool érinthetetlenné nyilvánította a játékost. Maga Salah sem ugrált a lehetőségért, ezért végül a klubváltás kútba esett, de ez intő jel volt a vörösök számára.

„Nem fognak letenni róla. Salah a világ legnagyobb muszlim labdarúgója, a szaúdiaknak pedig az a céljuk, hogy minden sportban megerősítsék magukat.”

„Oda megy a boksz, a Forma-1, a UFC, illetve a labdarúgás is, ami az egyik legnézettebb sport a világon. Arra számítok, hogy visszatérnek Salah-ért és tovább emelik majd a tétet!” – vélekedik Emile Heskey, korábbi támadó.

A legenda szerint az egyiptomi távozására már lehet terve a Liverpoolnak, de kétli, hogy egy kész világsztárt hoznának a helyére.

„Jó kérdés, de nem hiszem, hogy a Liverpool megtenné, hogy egy kész játékost hozzanak. Ez nem az ő szellemiségük. Ők a teljes csomagot, a jelent és a jövőbeli potenciált nézik.”

„Nem tudom, hogy Klopp akarna-e egy szupersztárt, az összes szeszélyével együtt. Szerintem már kinézték a következő Salah-t…”

Fotó: Jacques Feeney/Offside/Offside via Getty Images

 

Videók