A Liverpool legendája szerint, Salah sem lesz kivétel

Az egyiptomi sztár is hamarosan távozni fog.


Mohamed Salah nem fogja meghosszabbítani lejáró szerződését a Liverpoolnál a klublegenda, Robbie Fowler szerint.

Salah 2017-ben érkezett Liverpoolba az AS Roma csapatától, majd a világ egyik legjobb játékosává nőtte ki magát. A Merseyside-on töltött öt szezon alatt Salah 254 meccsen 156 gólt szerzett. Jövője azonban bizonytalan, mivel jelenlegi szerződése a következő nyáron lejár.


Fotó: Marc Atkins/Getty Images

A hosszabbításról szóló tárgyalások elakadtak, csapattársa, Sadio Mané már távozott a Bayern Münchenhez, miután nem sikerült vele sem megállapodni.

„A Liverpool nem fogja megtörni fizetési szerkezetét, hogy megtartsa őt, ahogy Mané esetében sem tették. A klub egyértelmű, precíz és érzelemmentes számításokat végzett Manéval. Nagy szerződést akart, a Liverpool pedig felmérte a helyzetet, és úgy döntött, hogy eladja őt, majd megvásárolja Darwin Nunezt, hogy a fizetési struktúrájuk stabil maradjon. Hogyan számolnak Salah esetében? Nem tudom mindenre választ, de az jut eszembe, hogy miatta sem változtatnak az elképzeléseiken, csak hogy megtartsák. Ha készek lennének erre, már megtették volna” – mondta az egykori angol válogatott játékos a Daily Mirrornak.

A Liverpoolnak tehát jól át kell gondolnia mit szeretne, hiszen, ha pénzt szeretnének látni Salah.ból, akkor még a nyáron el kell adniuk.

Borítókép és fotók: Etsuo Hara/Getty Images

Videók