A Liverpool ikonja súgott Jürgen Kloppnak kit kéne leigazolniuk

Barnes szerint egyenesen jelenlegi csapatának a legjobbjáról van szó.


Kiváló szezonja van a Eze-nek, aki a Crystal Palace színeiben 36 Premier League találkozón tíz gólnál és három gólpassznál jár. A 24 éves középpályás érhető módon több klub figyelmét is felkeltette, jól lehet jelenlegi munkaadója mindent elkövet majd annak érdekében, hogy meggyőzze: érdemes maradnia a kristályosoknál.

John Barnes, a Liverpool korábbi kiválósága a Football365-nek adott interjújában súgott is Jürgen Kloppnak, érdemes lenne lecsapni Eze-re.

„Imádom őt, tényleg nagyon kedvelem. Fantasztikus játékos. Ő egy támadóközéppályás remek hozzáállással. Tud futballozni egyérintővel, kettővel, cselezni és gólokat lőni is. Nagyszerű futballista, aki bármelyik csapatba be tudna illeszkedni az országban. Teljesen boldoggá tenne a tudat, ha Liverpoolban játszana.”

„Az persze egy másik dolog, hogy a vörösöket érdeklie-e, de be tudna illeszkedni a középpályára, tízesként és szélső támadóként is bevethető lenne. Nagyon intelligens és jó a labdával, a Crystal Palace legjobb futballistája.”

Barnes pártfogoltjának a szerződése 2025-ben jár le, jelenlegi értékét nagyjából 30 millió euróra becsülik. Állítólag nem csak a Tottenham szeretné soraiban tudni, de egyes pletykák alapján az sem elképzelhetetlen, hogy Párizsban kössön ki.

borítókép: Getty Images /  John Walton - PA Images
 

Videók