A hírek szerint megvan a megállapodás Cech-ügyben

Angol sajtóhírek szerint az Arsenal és a Chelsea között létrejött az egyezség Petr Cech ügyében.


 
A Daily Mail beszámolója szerint az Ágyúsok 11 millió fontot fizetnek a Chelsea-nek. Érdekesség, hogy a 33 éves kapus akár pont régi csapata ellen debütálhat majd, az angol szuperkupában a Community Shielden a Wembleyben.
 
Állítólag a Paris Saint-Germain és a Manchester United is szívesen látta volna a cseh kapust, de Cech szeretett volna Londonban maradni. Cech elsőszámú kapusnak érkezik az Arsenalhoz, miután Thibaut Courtois kiszorította őt a kapuból, eközben az Arsenalnál Wojciech Szczesny kijelentette, hogy marad és harcol a kezdő pozícióért, miközben a kolumbiai David Ospina egy idény után távozhat, a török Fenerbahcéval áll tárgyalásban.
 
Cech 11 évet töltött a Stamford Bridge és John Terry, a kékek csapatkapitánya szerint ő jelentheti majd a különbséget a második hely és a bajnoki cím között. Terry szerint Cech egymaga plusz 12-15 pontot hozhat az Arsenalnak.
 
Cech 2004-ben a Rennes csapatától igazolt a Chelsea-hez, ahol 333 meccsen szerepelt a Premier League-ben, eredménye négy bajnoki cím, négy FA-kupa, Bajnokok Ligája- és Európa Liga-cím.
 

Videók