A City így bírná maradásra Haalandot

Nem szeretnék, hogy a norvég a Real Madridban kössön ki.


A Manchester City kész újabb lépéseket tenni annak érdekében, hogy meg tudja tartani a Real Madrid érdeklődését is felkeltő Erling Haalandot.

A Borussia Dortmundtól 2022 nyarán a Machester Cityhez igazoló Erling Haaland félelmetes formában van. A norvég 26 meccsen 28 gólt szerzett az angol bajnokságban, így könnyen lehet, hogy már első szezonjában a Premier League rekorderévé válik.

Bár a játékos 5 évre írt alá a manchesteri klubhoz, az utóbbi időben egyre több pletyka kezdett keringeni arról, hogy Haaland még a szerződése lejárta előtt a Real Madridhoz igazolhat. A Királyi Gárda elnöke, Florentino Perez korábban kifejtette, hogy a norvég megfelelően tudná pótolni Karim Benzemát, akinek vélhetően már csak néhány szezonja van hátra.

Úgy tűnik azonban, hogy a Manchester Citynél sem ülnek karba tett kézzel, és mindent megtesznek azért, hogy megtartsák fiatal sztárjukat. A Sport értesülései szerint az angol klubcsapat már ezen a nyáron új szerződést ajánlana a norvégnek, amivel Haaland a világ egyik legjobban fizetett játékosává válhatna. A lap szerint ugyanis a manchesteriek heti 425 000 euróról heti 570 000 euróra emelnék fel a labdarúgó fizetését.

Borítókép: Joe Prior/Visionhaus via Getty Images

Videók