A brazil legenda alkalmatlannak tartja Zidane-t a United edzőjének

Az utóbbi időben felröppentek olyan hírek, miszerint a United játékosainak egy része megelégelte Ten Hag munkáját.


A brazil legenda, Rivaldo figyelmeztette a Manchester Unitedet, hogy kerüljék el azt a lehetőséget, hogy Zinedine Zidane-nal pótolják Erik Ten Hag-ot a csapat élén.

Rivaldo a fiatalokkal játékosokkal való bánásmódja miatt kritizálta a Real Madrid korábbi vezetőedzőjét.

A Manchester United öltözőjének felzúdulására és Erik ten Hag lehetséges lecserélésére vonatkozó hírek közepette a korábbi Barcelona és brazil válogatott sztár, Rivaldo is bekapcsolódott a vitába, és aggodalmát fejezte ki Zinedine Zidane edzői stílusával kapcsolatban.

Ten Hag öltözői elégedetlenkedéssel és lehetséges kirúgással szembesülhet.

A Manchester United legutóbbi 1-0-ás veresége a Newcastle United ellen pletykákat indítótt a csapat belső elégedetlenségéről.

Ten Hag elismerte, hogy "egy-két" játékos megkérdőjelezte a játékstílusát, ami spekulációkat indított el a jövőjével kapcsolatban.

Annak ellenére, hogy folyamatos kritikáknak van kitéve, Ten Hag továbbra is bizakodik a játékosok támogatásában, az Everton és a Galatasaray elleni teljesítményüket hozva fel bizonyítékként az elkötelezettségük mellett.

Zidane szóba hozták, mint Ten Hag lehetséges helyettese, de Rivaldo kérdőjeleket vet fel ezzel kapcsolatban.

Zidane a Real Madridnál elért sikereiről ismert, emiatt is merült fel, mint Ten Hag lehetséges utódja. Bár edzőként három Bajnokok Ligája címmel rendelkezik, Rivaldo korábbi kritikája a francia legenda fiatal játékosok kezelésével kapcsolatban óvatosságra intheti a United vezetőségét.

Rivaldo további kritikával illette Zidane módszerét, miszerint büntetésképpen a kispadra ülteti a fiatal játékosokat, de a brazil legenda szerint, ez végső soron csak árt a csapatnak. Vinicius Junior példáját hozta fel, akit állítólag azért küldtek a kispadra, mert a mobiltelefonjával foglalkozott a csapatmegbeszélés alatt.

A Manchester United a Chelsea csapatát fogadja hazai pályán a Premier League soron következő fordulójában.

Borítókép: Simon Bruty/Anychance/Getty Images

Videók