Lionel Messi és Luis Suarez is gólt lőtt az Inter Miami színeiben magyar idő szerint vasárnap hajnalban a St. Louis City elleni mérkőzésen, amely végül 3-3-as döntetlent hozott. A házigazda Miami egyébként a hajrában egyenlített. Suarez meglehetősen termékeny volt mindkét kapu előtt, ugyanis rúgott egyet a sajátjába is. 

Ezzel egyébként az argentin és az uruguayi egyaránt 12 gólos a góllövőlistán, az Inter Miami pedig továbbra is a Keleti Konferencia tabellájának az élén áll, igaz a második helyezett Cincinatti két meccsel kevesebbet játszott. 

Gazdag Dániel is döntetlent játszott a csapatával. A magyar légiós szintén eredményes volt, büntetőből szerzett gól, ez volt a 10. találata a szezonban. A Montreal elleni 2-2-es eredménnyel a Union tartja rájátszást érő pozícióját. 

A Sporting Kansas City, pedig továbbra is utolsó Nyugaton. Sallói Dánielék ezúttal 3-1-re kaptak ki a Minnesota vendégeként, a csereként beálló légiós számára legalább jól alakult a meccs, hiszen gólpasszt adott a hajrában. 

(Fotó: facebook/ Inter Miami)