Toney nem hosszabbított, a Brentford pedig márcsak ezért is inkább szabadulna tőle, vagyis alább adott az igényeiből klub.

Januárban a csatárnak még két-három kérője is volt,  azonban azóta megcsappant az érdeklődés és így az az összeg is, amelyet kérhetnek érte.

A kezdeti 100 millió fontos "kikiáltási árat" egyetlen klub sem volt hajlandó kifizetni, és a piac már csak ilyen. Minden és mindenki annyit ér, amennyit kifizetnek érte. Így a Méhek alaposan visszavettek az igényükből és már csak 60 millió fontra „értékelik” Toneyt.

Ez még mindig nem túl alacsony ár, de a csatár remek mutatókkal rendelkezik a Premier League játékosai mközött, így mindenképpen prémium opció.

Az Arsenal új támadót keres és korábban is tervbe vették az Ágyúsok Toney leigazolását, azonban a 100 milliós vételárat nem tartották reálisnak. Talán most már elngondolkodnak.

A játékos egyelőre nem írt alá új szerződést a Brentforddal, mivel számára is az volt a cél, hogy még ezen a nyáron el tudjon igazolni egy Bajnokok Ligája-indulóhoz. Kérdés, hogy ez összejön-e júliusban?

(Fotó: facebook/Brentford)