Nemzetközi labdarúgás

Mbappét és Neymart szét kellett választani egy öltözői vita során

Kylian Mbappét és Neymart állítólag a csapattársaknak kellett szétválasztaniuk szombat este, a PSG Montpellier elleni győzelmét követően, mivel a dolgok majdnem nagyon csúnyán elfajultak.

A Paris Saint-Germain az új szezon első hazai mérkőzésén 5-2-re legyőzte a Montpellier-t a Parc des Princessben. A nagy győzelem ellenére nem ment minden a tervek szerint, Mbappe 0-0-nál kihagyott egy büntetőt, majd úgy tűnt, hogy nem hajlandó futni, amikor nem neki passzolták a labdát.

A második félidőben a Ligue 1 bajnoka ismét tizenegyest kapott, ezúttal azonban Neymar állt oda, és úgy tűnt, elutasította Mbappé kérését, miszerint adja át neki a lehetőséget. Az egyik beszámoló szerint a PSG öltözőjében a lefújás után szóváltás alakult ki, a két büntetőjátékos kis híján össze is verekedett. A beszámoló szerint a két játékos kiabált egymással, majd összeütköztek, mielőtt a csapattársak szétválasztották őket. Majd tovább kiabáltak és elkezdtek tárgyakat is dobálni.

| Kylian Mbappe wanted to take the second penalty kick after he missed the first but Neymar didn’t give him. #PSG pic.twitter.com/gNU9UOXTJZ

— PSG Chief (@psg_chief) August 14, 2022

pic.twitter.com/wf46OPHWiu

— ً (@rgomesrodri2) August 13, 2022

Mbappé nem örült, hogy a második büntetőt nem ő rúgta, annak ellenére, hogy csapattársa megtette azt, amit ő az első félidőben nem tudott, értékesítette azt. Az öltözőben történt "veszekedésük" után a közösségi médiában újabb fordulatot vettek a dolgok a páros között.

Neymar két olyan posztot is lájkolt, amit nem kellett volna. Mbappé a tavalyi szezon végén írt alá új szerződést a PSG-vel, pedig már szinte a Real Madrid játékosának tekintette mindenki. Egyes hírek szerint azt ígérték neki, hogy Neymart eladják a nyáron, ami nyilvánvalóan nem történt meg. A 23 éves játékos állítólag a klubnál is nagyobb hatalmat kap, így ő lesz a klub kiemelt játékosa, annak ellenére, hogy Neymar és Lionel Messi is a csapatban szerepel.

"Image"Image

 

Borítókép és fotók: sportbible.com