MAGYAR FOCI

A DVTK a Ferencvárostól igazolt középpályást

Aláírta szerződését Diósgyőrben Busai Attila. A Ferencvárostól érkező középpályás kedden már új társaival edzett az edzőközpontban – jelentette be a miskolci klub a hivatalos honlapján.

Aláírt a Ferencvároshoz a válogatott kerettag középpályás

Mindenben megegyeztek az érintettek, így eldőlt, hogy a 25 esztendős Bognár István a DVTK-ból a Ferencvárosi Torna Clubhoz szerződik. A játékos aláírta szerződését, és várhatóan kedd délután csatlakozik a tavaszi szezonra készülő NB I-es kerethez.

Távozik a DVSC válogatott csapatkapitánya

Az OTP Bank Liga 10. helyén álló Debreceni Vasutas Sport Club a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Szakály Péter, Geoffrey Castillion, Ognjen Djelmic, Kuti Krisztián és Balogh János sem a csapattal kezdi a felkészülést.

Az MTK az NB I egyik legtechnikásabb játékosával erősített

Az OTP Bank Liga utolsóelőtti helyén álló MTK Budapest a hivatalos honlapján jelentette be, hogy kölcsönvette a Swietelsky-Haladás olasz-argentin támadóját, Leandro Martínezt.

Puskás csapatának támadója Puskás-mezbe öltözött

Az NB II-es bajnokság listavezetője, a Puskás Akadémia a hivatalos honlapján jelentette be, hogy három és fél éves szerződést kötött a Bp. Honvéd utánpótlás válogatott támadójával, Prosser Dániellel.