MAGYAR FOCI

Ádám Martintól hangos az internet!

Kis hazánkban már jó ideje mindenki tudja, hogy Ádám Martin nem csupán a góljai miatt igazi jelenség - most az Eb-szereplés miatt már a nagyvilág is felfigyelt válogatott támadónkra.

Marco Rossi: Nem alibizek, én vagyok a felelős!

A magyar válogatott szövetségi kapitánya magára vállalta a vereséget, de azt is hozzátette, 2-3 játékost leszámítva mindenki saját tudása alatt teljesített. Szoboszlai Dominik is értékelte a mérkőzést, szerinte egyik csapat sem fog a mieink kedvéért feltett kézzel pályára lépni, de nem szabad búslakodni, és a második félidős játékra lehet építeni.

Rossi: Nincs kérdőjel a Svájc elleni kezdőcsapatot illetően

Marco Rossinak, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának a fejében már készen van az a kezdőcsapat, amelyet pályára küld majd a németországi Európa-bajnokság szombaton 15 órakor sorra kerülő Svájc elleni mérkőzésén.

A spanyol szakíró szerint a magyar válogatott továbbjut csoportjából

Raul Fuentes, a spanyol Radio Marca nemzetközi labdarúgás-szakértője szerint a magyar válogatott továbbjut a csoportjából, a spanyol nemzeti tizenegy végső győzelme viszont meglepetés lenne a pénteken (ma) kezdődő németországi Európa-bajnokságon.

Pascal Jensen lett az FTC új vezetőedzője

Az 51 éves szakember legutóbb az AZ Alkmaart irányította.