MAGYAR FOCI

"Szoboszlai nem sétálgathat egekbe emelt kézzel" - véli az ITV szakértője!

David Ornstein, korunk egyik elismert szakírója egy podcast keretein belül jelentette ki, hogy a magyar válogatott kapitányának fel kell javulnia a magyar válogatott hátralévő kér összecsapásán ahhoz, hogy legyen esélye 16 közé jutnia a Rossi-csapatnak, Andros Townsend, az ITV szakértője pedig még kritikusabban fogalmazott.

A csapatot a pályán, a Mistert a mágnestáblánál múlták felül a svájciak!

A szombati bemutatkozó Eb-mérkőzésén 3-1-es vereséget szenvedett a magyar labdarúgó-válogatott, amely összecsapás alakulásának mikéntjét érdemes és kell is elemezni!

Ádám Martintól hangos az internet!

Kis hazánkban már jó ideje mindenki tudja, hogy Ádám Martin nem csupán a góljai miatt igazi jelenség - most az Eb-szereplés miatt már a nagyvilág is felfigyelt válogatott támadónkra.

Marco Rossi: Nem alibizek, én vagyok a felelős!

A magyar válogatott szövetségi kapitánya magára vállalta a vereséget, de azt is hozzátette, 2-3 játékost leszámítva mindenki saját tudása alatt teljesített. Szoboszlai Dominik is értékelte a mérkőzést, szerinte egyik csapat sem fog a mieink kedvéért feltett kézzel pályára lépni, de nem szabad búslakodni, és a második félidős játékra lehet építeni.

Rossi: Nincs kérdőjel a Svájc elleni kezdőcsapatot illetően

Marco Rossinak, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának a fejében már készen van az a kezdőcsapat, amelyet pályára küld majd a németországi Európa-bajnokság szombaton 15 órakor sorra kerülő Svájc elleni mérkőzésén.