Továbbképzésen vett részt Bernd Storck

Isztambulban töltött hasznos napokat a szövetségi kapitány.


 

A FIFA a múlt héten Isztambulban rendezte meg egyhetes továbbképzését európai tagszövetségei technikai igazgatói, sportigazgatói számára, a Magyar Labdarúgó Szövetséget Bernd Storck képviselte az eseményen. A szemináriumot a török szövetség nevében Fatih Terim nyitotta meg, a kurzus négy napja alatt a résztvevők előadásokon, gyakorlati bemutatókon fejleszthették ismereteiket, és szerezhettek információkat más szövetségek munkájáról, tapasztalatairól. A FIFA vezetői ismertették a résztvevőkkel a szervezet hosszabb távú terveit, törekvéseit, ahogyan a szakemberek is vázolták saját szövetségük stratégiai elképzeléseit saját területük fejlesztéseiről - írja az mlsz.hu.

 

Hihetetlen: ilyet még nem látott futballpályán - videó! " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

A norvég bajnokságban Kovács Péter volt csapata, a Sandefjord a Tromsővel játszott. Utóbbi játékosa, Lehne Olsen valódi szánkózást tartott Pau Morerrel: körülbelül 14 méteren át vonszolta maga mögött. Óriási!

 

"Először is óriási megtiszteltetés számomra, hogy a FIFA szemináriumán képviselhettem a Magyar Labdarúgó Szövetséget. Kitűnő alkalom volt ez arra, hogy személyesen is megismerhessem a FIFA új vezetését, Gianni Infantino elnök urat, illetve Marco van Basten technikai igazgatót, akit azt gondolom, senkinek sem kell bemutatni. A kongresszus során rengeteg érdekes dolgot ismertettek a szervezet jövőbeni elképzeléseivel kapcsolatban, míg az edzőkollégákkal izgalmas szakmai kérdéseket tudtunk megvitatni, és természetesen én is tájékoztattam a kongresszus résztvevőit a magyar labdarúgásban zajló folyamatokról és tervekről" - fogalmazott a szövetségi kapitány. 

 

 

Videók