Találkozott Bernd Storck és Böde Dániel

A szövetségi kapitány személyesen is megismerkedett a Ferencváros gólvágójával, aki minden bizonnyal nem lesz a keretszűkítés áldozata a soron következő Európa-bajnoki selejtezők előtt!


Bernd Storck megbízott szövetségi kapitányi kinevezése után személyes találkozókat kezdeményezett a válogatott játékosaival, annak érdekében, hogy az első edzőtáborozást már ismerősként kezdhesse meg a kerettagokkal. 
 
 
A kapitány most egy olyan labdarúgóval találkozott, aki nem volt ott az előző összetartáson, de teljesítményével az idény során bizonyította, hogy adott esetben erőssége lehet a válogatottnak - az OTP Bank Liga góllövőlistáját nagy fölénnyel vezető ferencvárosi Böde Dániellel. 
 
„Ahogy minden potenciális kerettaggal, vele is szerettem volna személyesen találkozni, hogy jobban megismerhessük egymást - mondta az mlsz.hu-nak Bernd Storck. - Dani remek formában játszik, nem véletlenül volt tagja a bő keretnek az előző mérkőzések előtt, már akkor is gondolkoztam a meghívásán. Nagyon örült a megkeresésemnek, egy kedves, jó kedélyű embert ismertem meg a személyében, aki minden bizonnyal a segítségünkre lehet a soros Eb-selejtezőkön. A héten keretet hirdetünk a feröeriek és a görögök ellen, és Daninak jó esélye van rá, hogy velünk készüljön a két utolsó selejtezőre.”
 

Videók