"Nem gondolkodom a magyar válogatott elhagyásán"

Marco Rossi tiszta vizet öntött a pohárba.


Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az olasz Calcio Newsnak adott interjújában úgy fogalmazott, hogy szívesen meghallgat más ajánlatokat is.

Marco Rossi a sikeres Eb-szereplés után felkapott edzővé vált, és a nyáron több komoly ajánlatot is visszautasított.

„Az Eb után két ajánlatot is kaptam Angliából, egy Championship és egy Prmeier League csapat keresett meg. Gondolkodás nélkül elutasítottam, abban a pillanatban nem volt kedvem elhagyni a válogatottat. Az emberek minden nap megmutatják mennyire szeretnek itt engem.”

Ezt követően arról kérdeznék, szívesen dolgozna-e Olaszországban a későbbiekben.

„Inkább külföldön dolgoznék. Ha Franciaországból, Angliából, Spanyolországból vagy Olaszországból érkeznének ajánlataim, nem térnék haza. Tisztelem a Serie A-t, a Premier League egy másik bolygó.”

Marco Rossi úgy érezte félreértették a szavait az interjúban, ezért posztjában tisztázni szerette volna a dolgokat.

„Úgy értesültem, hogy egy olasz honlapnak adott interjúm félreértésekre adott okot. Szeretném tisztázni - ahogy azt pár hete is megtettem már, - hogy nem gondolkodom a magyar válogatott elhagyásán. Arra természetesen kíváncsi vagyok - mint szerintem minden edző - hogy a nemzetközi futball szereplői is hogyan látják a munkám, így a jövőben adott esetben meghallgatnám őket.”

Forrás: calcionews24.com
Borítókép: calcionews24.com

Videók