Magyarul reagált az olasz szakember arra, hogy ő váltja Storckot

Ölel mindenkit – írta a Facebookon a bajnok volt edzője.


Marco Rossi, a Dunaszerdahely vezetőedzője, aki megnyerte az előző bajnokságot a Honvéddal a Facebookon reagált azokra a hírekre, melyek szerint Bernd Storck menesztése esetén ő lehet a magyar válogatott következő szövetségi kapitánya.

 Napok óta beszélnek róla. Talán néhányan az újságokban is olvasták. Rengeteg csodálatos üzenetet kapok, mindez nagy büszkeséggel tölt el. Néhány nappal ezelőtt pontosan ezen az oldalon arról írtam, hogy érzek Magyarország iránt /második otthonomnak neveztem/. Amikor az újságokból tudomást szereztem arról, hogy talán én vagyok a magyar futball válogatott egyik szövetségi kapitány jelöltje, a szívem megtelt örömmel. Jó néhány évet töltöttem el Magyarországon, és amikor csak tehetem, visszatérek. Nagyon szeretem a magyarokat, a kultúrát, a futball tradíciót, de el kell mondanom valamit. Igyekszem becsületes és pofi lenni, akár a munkámról, akár a magánéletemről van szó, így szeretném leszögezni, hogy egészen mostanáig nem kaptam semmilyen megkeresést, és érvényes szerződésem van a DAC csapatával.

 

Pillanatnyilag a holnapi Zólyombrézó elleni mérkőzésre koncentrálok, ugyanakkor szeretném megköszönni azt a sok szeretetet, ami az igazat megvallva nagyon jól esik a lelkemnek. Arra emlékeztet, hogy minden múltbeli esemény ellenére talán mégiscsak jól végzem a munkámat, ha ennyien kellemes emlékeket őriznek rólam.

 

Sok szeretettel ölellek benneteket!

 

Marco”

 

Íme, a hét jelölt, akik közül valaki válthatja Bernd Storckot " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

 

Videók