Később csatlakozik Gulácsi Péter a magyar válogatotthoz

Gulácsi Péter szerdai, lipcsei edzőmérkőzése miatt csak aznap este csatlakozik a szerbek elleni csoportrangadóra készülő magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezős keretéhez.


A magyar szövetség tájékoztatása szerint Marco Rossi szövetségi kapitány együttesének játékosai hétfőn délben találkoztak a telki edzőközpontban, és a 26 kerettag közül csak Gulácsi az, aki később érkezik.

Az indoklás szerint a kapus klubja, az RB Leipzig szerdán edzőmeccset játszik, Gulácsi esetében pedig most az a legfontosabb, hogy hosszú sérülését követően minél több játékperccel rendelkezzen, a válogatott szakmai stábja a csapat és a kapus szempontjából is azt látta a leghasznosabb megoldásnak, ha még Lipcsében marad, és ezen a mérkőzésen ő áll az együttes kapujában.

A játékosoknak Rossi hétfőn már tréninget vezényelt, a hétvégén pályára lépők regeneráló foglalkozáson vettek részt, a többiek pedig teljes értékű edzésmunkát végeztek. A kerettagok közül mindenki egészséges, így mindegyikükre számíthat a szakmai stáb. A válogatott programja kedden délután egy rövid sajtótájékoztatóval és egy edzéssel folytatódik.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Videók