Íme, Georges Leekens legújabb ígérete

Megvalósul belőle bármi is a skótok ellen vagy máskor?


Nem sikerült túl jól Georges Leekens bemutatkozása a magyar válogatott kispadján, mert Dzsudzsák Balázsék lehangoló játékkal, 2-1-es vereséget szenvedtek a Groupama Arénában a sehol nem jegyzett Kazahsztán ellen. Holnap jön az újabb meccs, ezúttal Skócia lesz az ellenfél.
 
"Lesznek változások a kazah meccshez képest, új játékosokat is szeretnék megnézni. Ezek a barátságos mérkőzések ezt a célt is szolgálják. A jövőben nem követhetünk el olyan hibákat, mint legutóbb, ezek sokkolóak voltak a szurkolók, a csapat és a stáb számára is. A skótok már nem a korábban rájuk jellemző stílusban játszanak, hanem sokkal kombinatívabb módon. A Costa Rica elleni meccsüket alaposan kielemeztük, maximálisan fel kell készülnünk az összecsapásra." - ígérte a kapitány az MLSZ Twitter-oldalának gyorscsiripelése szerint.
 

Az első felnőtt válogatott meccset rendezik ma Felcsúton " NEMZETKÖZI FOCI › Nemzeti válogatottak

Az Index ír arról, hogy ma este Kazahsztán és Bulgária játszik felkészülési mérkőzést a Pancho Arénában. A hírportál egyébként megjegyezte, hogy az összecsapásról a Puskás Akadémia weboldala még nem számolt be. A kazahok pénteken a magyar válogatottat győzték le 3-2-re a Groupama Arénában. Érdekesség, hogy a felcsúti ékszerdobozban nem rendeztek még felnőtt válogatott találkozót.

Videók