Finnországgal kezdünk és zárunk - a Nemzetek Ligája menetrendje

Az első hazai mérkőzésünk zárt kapus lesz.


Az Európai Labdarúgó Szövetség a Nemzetek Ligája szerdai sorsolását követően elkészítette a 2018 őszén debütáló sorozat idei menetrendjét is.
 
A C divízió második csoportjában Görögországgal, Finnországgal és Észtországgal közös négyesbe került magyar válogatott a finnek otthonában kezd szeptember 8-án, három nappal később pedig Budapesten fogadja a görögöket, zárt kapuk mögött. Októberben Görögországban és Észtországban lépünk pályára, míg novemberben két hazai találkozóval zárunk, előbb az észteket, majd a finneket látjuk vendégül.
 
A magyar válogatott első, finnországi találkozója 18 órakor kezdődik, a további mérkőzések kivétel nélkül 20.45-kor indulnak – az összecsapásokat kizárólag az M4 Sport és az m4sport.hu közvetíti élőben.
 
A magyar válogatott 2018-as játéknapjai a Nemzetek Ligájában:
szeptember 8., szombat: Finnország-Magyarország 18.00
szeptember 11., kedd: Magyarország-Görögország 20.45
október 12., péntek: Görögország-Magyarország 20.45
október 15., hétfő: Észtország-Magyarország 20.45
november 15., csütörtök: Magyarország-Észtország 20.45
november 18., vasárnap: Magyarország-Finnország 20.45
 

Így értékelte Leekens a Nemzetek Ligája sorsolását " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

Georges Leekens szövetségi kapitány szerint érdekes és kiegyenlített csoportba került a magyar labdarúgó-válogatott az első alkalommal kiírt, szeptemberben rajtoló Nemzetek Ligájában. A sorozat lausanne-i sorsolásán szerdán a görög, a finn és az észt csapatot kapta ellenfélnek a C osztályban, az együttesek szeptemberben, októberben és novemberben oda-visszavágó alapon csapnak össze egymással.

Videók