Csak ősszel játszhat Kleinheisler

Kiújult Kleinheisler László ágyéki izomsérülése. A Werder Bremen magyar válogatott labdarúgója ezért nem vehet részt klubcsapata edzőtáborozásán.


A német élvonalban szereplő klub honlapjának csütörtöki beszámolója emlékeztet arra, hogy a huszonkét éves támadó középpályás a franciaországi Európa-bajnokságon sérült meg június 26-án, a magyarok belgák elleni nyolcaddöntője előtt.
Frank Baumann sportigazgató elmondta, hogy Kleinheisler a visszatérése után már edzésbe állt, de mivel a probléma ismét jelentkezett, több hetet ki kell hagynia, a brémai csapat edzőtáborozásán sem vehet részt. Várhatóan augusztus végén térhet vissza.
,,Sajnálom, hogy ez a sérülés megtöri a kontinenstorna utáni lendületét. Lászlónak most törekednie kell a lehető leggyorsabb visszatérésre, és az atlétikai pályán kell dolgoznia, hogy megőrizze erőállapotát" - tette hozzá.
A német Bundesliga következő idénye augusztus 26-án kezdődik, a magyar válogatott pedig szeptember 6-án, a Feröer-szigetek vendégeként játssza első világbajnoki selejtezőjét.               

Videók