Akár féláron is megnézheti utoljára címeres mackóban Királyt

A keddi, svédek elleni találkozón búcsúzik el a közönségtől a nemzeti csapat elmúlt évtizedének több meghatározó futballistája. Az év utolsó válogatott meccsén, november 15-én az Eb-résztvevő svédeket fogadjuk a Groupama Arénában.


 

 
A találkozó nemcsak a felkészülés, és a fiatalok kipróbálása miatt fontos, ezen az összecsapáson lép pályára utoljára a nemzeti csapatban Király Gábor és Juhász Roland, valamint elbúcsúzik a válogatottól Hajnal Tamás és Vanczák Vilmos is – írja az mlsz.hu.
 
A Magyar Labdarúgó Szövetség minden szurkolónak szeretné megkönnyíteni a lehetőséget, hogy ott legyen a stadionban, és méltóképpen tudjon búcsúzni a játékosoktól, ezért a belépők ára éppen fele a tétmérkőzésekre érvényes jegyáraknak: elhelyezkedéstől függően 2000, 3000, 4500, 6000 és 7500 forintért lehet megvásárolni a jegyeket. A vb-selejtezőkön bevezetett kedvezmények erre a mérkőzésre is érvényesek, vagyis a Szurkolói Klub tagjai további 15-25 százalékkal kedvezőbben juthatnak hozzá a belépőkhöz.
 
A szokásos internetes jegyvásárlás mellett (meccsjegy.mlsz.hu), a Groupama Aréna hat jegypénztára is nyitva áll majd a szurkolók előtt a mérkőzés napján, november 15-én, kedden, reggel 10 órától.
 

Videók