A Pápa elleni győzelemmel zárta összetartását az U21-es csapat

Róth Antal együttese jobb helyzetkihasználásának köszönhette a Lombard Pápa elleni sikert.


Az U21-es válogatott idei első összetartását zárta, a telki edzőtáborozás végén a Lombard Pápával játszott edzőmérkőzést. Róth Antal a keret minden tagjának lehetőséget adott az összecsapáson, minden labdarúgó egy-egy félidőt játszhatott.

Az első játékrészben mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, a pápaiak a 27. percben a Baráth Botond szabálytalanságáért megítélt büntetőből, Goran Marics révén szereztek vezetést. A 32. percben egyenlített a válogatott, Bese Barnabás agresszív letámadással szerzett labdát a pápai térfélen, majd pazar mozdulattal Szűcs Lajos fölött a hálóba emelt.

A második félidőben is nyílt volt az összecsapás, a válogatott a 65. percben szerezte meg a győztes gólt, Zamostny Balázs tört kapura egy pontos indítással, majd higgadtan a bal alsó sarokba helyezett, beállítva a 2-1-es végeredményt.

- Minden felkészülési mérkőzésen fontos a jó eredmény, örülök, hogy sikerült győzelemmel zárni a Pápa ellen. Egy ilyen találkozó a jó teljesítmények mellett a hibákat is a felszínre hozza, ezeknek a kiküszöbölése a közeljövő fontos feladata lesz, az Eb-selejtezők előtt rendelkezésünkre álló felkészülési mérkőzéseinken igyekszünk minél több ilyen hibát kijavítani - mondta a lefújás után az mlsz.hu-nak Róth Antal.

Videók