A nagy magyar veréstől sem lepődne meg a luxemburgi kapitány

Luc Holtz, a luxemburgi válogatott szövetségi kapitánya a Magyarország elleni pénteki barátságos mérkőzés előtt úgy nyilatkozott a helyi médiában, nem lepődne meg, ha akár három-négy-öt gólos vereségbe szaladnának bele ellenünk.


A magyar válogatott eddig kilenc alkalommal találkozott Luxemburggal, és mindegyik alkalommal győzött, ráadásul többnyire kiütéssel.
 
Luc Holtz, a miniállam válogatottjának szövetségi kapitánya most sem lepődne meg, ha többgólos verést kapnának, hiszen jó erőkből álló csapatnak tartja Egervári Sándor együttesét. 
 
- Láttam játszani a magyarokat, ügyesek, atletikusak. Nem szabad őket lebecsülni, elég csak megnézni a klubokat, ahol játszanak. Tudom, hogy 5-3-ra kikaptak Hollandiában, ott viszont nem minden csapat tud három gólt rúgni. Ez mutatja, hogy remekül támadnak, de mi is mutattunk szép dolgokat az utóbbi meccseken. Még egyszer mondom, a magyar válogatott minőségi ellenfél, benne van, hogy három-négy-öt gólt is kapunk, de az utóbbi időben a védekezésünk egységesebbé vált, ezért ennek a valószínűsége kisebb - mondta Holtz a Luxemburger Wortnak. 
 

Videók