Möller a németeknek dicsérte Kleinheislert

Kleinheisler László ugyan még mindig a Werder Bremen játékosa, de nyáron kölcsönvette a Darmstadt és a vörös középpályás kezdi meghálálni a bizalmat.


 

 
 
A Wolfsburg elleni 3-1-es siker alkalmával Kleinheisler a mezőny legjobbja volt, bekerült a Kicker forduló-válogatottjába és megszerezte első gólját is a Bundesligában.
 
A magyar válogatott másodedzője, Andy Möller is gratulált a játékosnak, akiről a BIldnek mesélt a korábbi világbajnok játékos.
 
„Nagyon örülünk neki, hogy László folyamatosan fejlődik. Még fiatal, de folyamatosan tanulni akar. Nagyon sokat fut, szeret kapura lőni és nagyon dinamikus a maga posztján. Mindig ott legyeskedik az ellenfél körül, Nagyon hamar lett nagyon fontos játékosa a magyar válogatottnak, ami elsősorban a szorgalmának és a hozzáállásának köszönhető.
 
Mindig kikéri a tanácsaimat, mindig kérdez, szeretne folyamatosan egyre jobb lenni. Még kell egy kicsit csiszolni a játékán, néha még hektikus. Legutóbb arról beszéltünk, hogy hatékonyabbnak kell lennie, nagyon sokat fut, pedig közelebb kéne helyezkednie a labdához, így sokkal hatásosabb lenne az elvégzett munkája.
 
A Darmstadt csapatában nagyon jó kezekben van, nagyon jól döntött, amikor a Bundesligába igazolt. Magyarországon kis híján elpocsékolták a tehetségét.

Videók