Bréking: Dárdai Bence a Wolfsburgban folytatja - hivatalos

A következő idénytől a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban jelenleg 14. helyen álló Wolfsburgban folytatja pályafutását Dárdai Bence, a másodosztályú Hertha BSC-t vezetőedzőként irányító Dárdai Pál legkisebb fia.


 A Wolfsburg szombaton hivatalos honlapján számolt be arról, hogy megszerezte a Herthától a 18 éves középpályást. A klub azt nem közölte, hogy Dárdai mennyi időre írt alá, csak annyit jelzett: hosszútávú szerződést kötött vele.

A Hertha már néhány héttel ezelőtt közölte, hogy a vezetőedző legkisebb fia a nyáron elhagyja a berlini egyesületet.

Az U17-es Európa-bajnok Dárdai Bence a mostani szezonban testvéreivel, Palkóval és Mártonnal egyszerre is szerepelt a Herthában, melynek színeiben nyolc másodosztályú bajnokin és egy kupamérkőzésen kapott lehetőséget édesapjától.

"Fiatal és rendkívül tehetséges játékos, aki már megtette az első lépéseket a profi futballban, a másodosztályban pedig azt is megmutatta, hogy milyen minőséget képvisel. A Wolfsburgnál lehetősége lesz magas szinten tovább fejlődni, a mi célunk pedig az, hogy ebben minden szükséges támogatást megadjunk neki" - idézte a klub honlapja Sebastian Schindzielorz sportigazgatót.

Fotó: vfl-wolfsburg.de

Videók