"Olyan időszakra vágyom, amelyre mindenki felfigyel"

A Budafoki MTE új igazolása minden erejével azon lesz, hogy segítse a csapatot.


Romić Danijel visszatérése után Györgyi Arthur lett a Budafoki MTE második téli igazolása. A Székelyföldön született szélső a szerződés aláírását követően elmondta: elsődleges célja, hogy a csapat hasznos tagjává váljon.

"Meg akarom hálálni a bizalmat, amit a klubtól kaptam. Az elmúlt években hoztam néhány rossz döntést a pályafutásom szempontjából, most viszont olyan időszakra vágyom, amire mindenki felfigyel. Gólokkal és gólpasszokkal szeretném segíteni a csapatot a céljai elérésében. Mindenki nagyon kedvesen fogadott Budafokon és segítőkész volt. A következő hetekben valódi csapattá fogunk kovácsolódni és egy jó felkészülés után valamelyest helyre tudjuk még hozni ezt a szezont" - fogalmazott a 24 éves játékos.

Arthur azon játékosaink közé tartozik, akik korábban csapattársai voltak vezetőedzőnknek. Igaz, ő nem Budafokon, hanem a székely válogatottban futballozott együtt Csizmadia Csabával a 2017-es CONIFA Európa-bajnokság és a 2018-as világbajnokság idején.

"Igazi vezéregyéniség volt a pályán, aki komoly tartást adott annak a rövid idő alatt összeállt csapatnak" - emlékezett vissza a szélső.

"Erős, határozott személyiség, amit vezetőedzőként is kamatoztat. Láttam a héten, hogy tényleg különleges edzéseket tart és világos elképzelése van a futballról. Ez a tudatosság jellemzi a csapatot, Csizinek A-, B- és C-terve is van egy-egy mérkőzésre. Úgy gondolom, minden adott ahhoz, hogy jól szerepeljünk."

Borítókép és forrás: budafokimte.hu

Videók