Kuznyecov továbbra sem tudja, miért rúgták ki Diósgyőrben

A már Győrben dolgozó szakember azt is elárulta, mi a legfőbb vágy a csapatnál.


Kuznyecov Szergej, a Győri ETO labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint minden győri szurkoló álma, hogy az együttes visszatérjen az NB I-be.

"Soha nem kerestem a könnyű feladatokat. Reméljük, hogy meg tudjuk ezt oldani, mert tényleg mindenki nagyon szeretné Győrben, hogy a csapat feljusson és újra az élvonalban szerepeljen." - nyilatkozott az M1 aktuális csatornának a 41 éves tréner, aki februárban vette át az ETO irányítását.

A második helyen álló győriek hátránya hét pont a listavezető Nyíregyháza mögött, utánuk azonban nagyon szoros a mezőny.

"Kilenc forduló van még hátra a bajnokságból, de ennyire messzire nem nézünk, egyelőre a következő mérkőzésre, a Siófok elleni hazai találkozóra készülünk. Én mindig annak vagyok a híve, hogy mérkőzésről mérkőzésre haladjunk" - hangsúlyozta Kuznyecov.

Az edző beszélt diósgyőri menesztéséről is, ami elmondása szerint teljesen váratlanul érte, a tavaszi rajt előtt kellett mennie.

"Volt egy szurkolói ankét, amelyen őszintén válaszoltam a kérdésekre. Ezután másnap behívtak, és azonnali hatállyal felmondást adtak a kezembe. Ennyi a történet. Szeretném én is megtudni az okát." - fogalmazott a szakember, akinek sajtóhírek szerint azért kellett távoznia, mert sokszor figyelmen kívül hagyta a fiatalajánlást, de szerinte ez nem igaz. Kiemelte, kilenc fiatal játékos utazott el velük a spanyolországi edzőtáborba, és többen bizonyítási lehetőséget is kaptak.

"Én annak vagyok a híve, hogy nem dobjuk a mély vízbe a fiatalokat, amikor még nem állnak készen, mert ezzel nagy gondot lehet okozni. Szépen, óvatosan kell beépíteni a játékost, és ha készen áll, akkor lehet több lehetőséget adni neki." - közölte.

Borítókép: dvtk.eu

Videók