"Kellenek a pontok, nem akarunk hátrafelé nézni"

Csizmadia Csaba csak a jövőbe tekint.


A Budafoki MTE a Soroksár SC-t fogadja az NBII 15. fordulójában. A mérkőzés előtt a házigazda vezetőedzője a klub honlapjának nyilatkozott, melyet változtatások nélkül közlünk.

"A legfontosabb, hogy gyarapítanunk kell a pontjaink számát, mert egyre sűrűbb a mezőny elöl és hátul is, mi pedig nem szeretnénk hátrafelé nézni" - jelentette ki Csizmadia Csaba a szombati délelőtt edzést követően, amely jó hangulatú egymás közti játékkal zárult.

"Egész héten jól munkát végzett a csapat, nem volt hétközi mérkőzésünk, így nyugodtan tudtunk dolgozni, amire szükségünk is volt. Felkészültünk a Soroksár elleni találkozóra, biztos vagyok benne, hogy a srácok mindent megtesznek majd a győzelemért" - tette hozzá vezetőedzőnk.

Csizmadia Csabát arról is megkérdeztük, számít-e hasonló meglepetésre, mint ami Győrben, a totálisan defenzív ETO vendégeként ért minket.

"Ismerem Lipcsei Pétert, az elképzeléseit. Többször láttam a Soroksárt a szezonban és rendre akart futballozni. Nem állt be hét emberrel egyvonalban a kapuja elé, mint legutóbb a győriek. Tudjuk, mire kell figyelnünk, tisztáztuk a szerepét annak is, akinek Lőrinczy Attila semlegesítése lesz a feladata, de nem egyénekre készülünk, hanem az egész csapatról beszélünk."

Forrás és borítókép: budafokimte.hu

Videók