"Jól ismerem a Győrt, nem lesz könnyű dolgunk"

Nagy csatára számít a Budafok edzője.


A Budafoki MTE írását változtatás nélkül közöljük. 

Négy nappal az Újpest elleni kupacsata után bajnoki mérkőzés vár csapatunkra, amely vasárnap 17 órától az ETO FC Győr vendége lesz.

"A mostanihoz hasonló sűrű hetek esetében különösen fontos az alapos tervezés" - mondta a szombati edzést követően Csizmadia Csaba.

"Ezt szem előtt tartva állítottuk össze a programot, az edzéseket és odafigyeltünk a játékosok terhelésére. Nem véletlenül cseréltem például belső védőt a kupamérkőzés szünetében, hiszen Fótyik Dominik mellett Jagodics Márknak is szüksége volt ezekre a játékpercekre. Sok hasznos tapasztalattal szolgált a szerdai kilencven perc, olyan játékosoktól is pozitívumokat láttam, akiket még kevésbé ismerek."

A Győr a hétközi MOL Magyar Kupa-fordulóban bravúrt hajtott végre azzal, hogy kiejtette a Puskás Akadémiát, vezetőedzőnk szerint azonban nekünk elsősorban saját magunkra kell koncentrálnunk.

"Érdekes a lélektana egy ilyen kupasikernek, mi azonban arra fókuszálunk, hogy képesek legyünk újabb lépést tenni előre. Az elmúlt időszakban sok mérkőzését láttam a győrieknek, mondhatom, jól ismerem az ellenfelet és a meglévő információkat át is adtam a játékosoknak. Nem lesz könnyű dolgunk az ETO Stadionban, de tudjuk a dolgunkat."

Borítókép és forrás: Budafokimte.hu 

Videók