Három korosztályos labdarúgóval erősített a Budafok

A Honvédtól és a fraditól is érkezett játékos.


A Budafoki MTE írását változtatás nélkül közöljük. 

Klubunk három, a korosztályos válogatottakat is megjárt fiatal játékossal erősítette meg keretét az új szezonra.

A 19 éves támadó, László Dávid a Budapest Honvédtól köcsönben érkezett Budafokra, míg az egyaránt 20 esztendős Nándori Botonddal és Papp Marcellal hosszú távú megállapodást kötöttünk.

László Dávid a Videoton, a Főnix-Gold és a ETO FC Győr érintésével 2016-ban került a Magyar Futball Akadémiára. A kispestieknél több korosztályban is volt bajnok, sőt, társgólkirályi címet is szerzett. A Budapest Honvéd első csapatban 2020 márciusában debütált. Összesen 11 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára, a 2019/2020-as szezonban tagja volt a Magyar Kupa-győztes együttesnek.

A védekező középpályásként és belső védőként is bevethető Nándori Botond fiatal kora ellenére jelentős NB II-es tapasztalattal rendelkezik. Vácon, majd a Puskás Akadémiánál nevelkedett, az elmúlt három szezont pedig kölcsönben Csákváron töltötte, ahol 73 NB II-es találkozón játszott és ezeken öt gólt szerzett.

Papp Marcell kétlábas szélső, aki az FTC utánpótlásából tavaly nyáron igazolt a MOL Fehérvárhoz. A székesfehérváriak első csapatában két kupamérkőzésen kapott játéklehetőséget, bemutatkozásként mindjárt gólt is szerzett a Tiszaföldváron 5-0-ra megnyert találkozón. És ha már találatok: a Fehérvár NB III-as együttesében az előző idényben 11-szer volt eredményes, amivel házi gólkirály lett.

Borítókép és forrás: budafokimte.hu 

Videók