"Ha képesek lennénk győzelemmel indítani Csizivel, az óriási lökést tudna adni"

A budafoki játékosok bíznak benne, hogy az új edző új lendületet hoz a csapatba.


Szerdán és csütörtökön már Csizmadia Csaba vezetésével edzettek a Budafoki MTE játékosaiHalásztelken, készülve a vasárnapi, Budaörs elleni bajnoki mérkőzésre. A régi-új vezetőedző két részre bontotta a csapatot és külön gyakorolt a védőkkel és középpályásokkal, valamint  a támadókkal.

"Több csapattársammal ellentétben én korábban nem dolgoztam még Csizmadia Csabával, így számomra újdonságot jelentenek az ő edzői elképzelései" - mondta Adorján Krisztián a BudafokiMTE.hu-nak.

"Ugyanez igaz volt egyébként az előző vezetőedzővel kapcsolatban is. Más-más stílusról beszélünk, de a legfontosabb, hogy ez a váltás adhat egy új lendületet, hozhat egy új hullámot a csapat életében, amire valószínűleg most szükségünk van."

Kérdés, játékosainkat mennyire viselték meg az elmúlt időszak eredményei.

"Nincs időnk lógatni a fejünket amiatt, ami az utóbbi hetekben történt, hiszen sok munka és feladat áll előttünk. Tény, hogy a Budaörs elleni mérkőzésig hátralevő néhány napban össze kell raknunk magunkat fejben, mentálisan is, de azt gondolom, nincs annál nagyobb motiváló erő, mint bajnoki pontokért játszani. Ez hat az önbizalmunkra is és vasárnapig kihasználunk minden percet, hogy újra eredményesek legyünk" - véli középpályásunk.

Adorján Krisztián szerint a Budaörs ellen egy a lényeg: három pontot kell szereznünk. Minden idegszálunkkal erre a célra kell koncentrálnunk.

"A mostani helyzetünkben bármilyen ellenféllel is találkozunk, nehéz dolgunk lesz, mert az utóbbi időszakban nem tudtunk egyenletes teljesítményt nyújtani. Ugyanakkor a Budaörs elleni mérkőzésre inkább egy lehetőségként kell tekintenünk. Ha képesek lennénk győzelemmel indítani Csizivel, az óriási lökést tudna adni. Erre törekszünk."

Forrás és borítókép:: budafokimte.hu

Videók