"Ez egy olyan időszak, ami valamire tanít minket"

Csizmadia Csaba úgy érzi, nincsenek egyszerű helyzetben, de biztos benne, hogy elérik a céljukat.


A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában a Budafoki MTE hazai pályán 1-0-ra kikapott a BFC Siófoktól. A mérkőzést követően a fővárosi gárda edzője, Csizmadia Csaba a klub honlapjának értékelt, melyet változtatások nélkül közlünk.

"Visszanézve a meccset továbbra is azt gondolom, domináltunk vasárnap, a találat viszont, amit kaptunk, az továbbra is szinte hihetetlen. Odapattant, rosszul jöttünk ki, valamiért most minden összeesküdött ellenünk.

Három meccs alatt egy gólt kaptunk, ez önmagában nem rossz, a következő mérkőzéseken azonban nem követhetünk el hátul ehhez hasonló hibákat. Nagy a tét, elől be kell rúgnunk a helyzeteket, mert a lehetőségeink megvannak, akkor nem lesz probléma.

Aki sohasem futballozott, nem tudja, milyen nehéz ez a szituáció egy csatárnak, hiába tesz meg mindent, nem tud a kapuba találni. Remélem, minél előbb elsül valakinek a lába, ez pedig a többieknek is önbizalmat ad.

Ez egy olyan időszak, ami valamire tanít minket. Engem is edzőként és a játékosokat is. Nehéz a helyzet, de biztos vagyok benne, hogy a végén elérjük a minimális célunkat és meglesz a bennmaradás."

Forrás és borítókép:

Videók