Vinícius: Egy álmom válna valóra, ha bemutatkozhatnék a magyar válogatottban

Paulo Vinícius, a Videoton brazil védője mindenben megegyezett klubjával és meghosszabbította az eredetileg jövőre lejáró szerződését, egészen 2020-ig.


 

 
„Megmondom őszintén, nem hittem volna 2011-ben, amikor a Vidihez igazoltam, hogy öt évvel később még mindig Székesfehérváron fogok futballozni, ráadásul épp most írtam alá egy 2020-ig szóló szerződéshosszabbítást. A mai labdarúgásban nagyon ritka az, hogy egy játékos ilyen hosszú ideig ugyanabban a csapatban játszik. Számomra nagy öröm a hosszabbítás, hiszen rengeteg szép sikert értem el a Vidivel.
 
Sokat jelent számomra ez az ország, itt született a gyermekem, itt élünk hosszú évek óta a családommal, egy álmom válna valóra, ha Vidi-játékosként bemutatkozhatnék majd egyszer a magyar válogatottban is. Ez persze a jövő zenéje, de ahogy mondtam, tele vagyok motivációval, és úgy érzem, a legjobb éveim még előttem vannak" – nyilatkozta a vidi.hu-nak Paulo Vinícius.
 
Paulo Vinícius szerepelt korábban a Sao Paulo és az uruguayi River Plate csapataiban is. 2011 nyarán, akkor 21 évesen igazol Fehérvárra, 125 NB I-es mérkőzésen eddig nyolc gólt szerzett.
 

Videók