Válogatott lett a Paks fiatal reménysége

A Paksi játékosa, Juhász Dániel az U21-es válogatottban pont a tolnaiak ellen debütált, majd kedden, Finnország ellen ismét pályára lépett. A fiatal játékossal a paksifc.hu beszélgetett.


- Többször voltál már biztonsági tartalék, de végre a türelem rózsát termett, és bemutatkozhattál az U21-es válogatottban. Először beszéljünk az ellenünk játszott mérkőzésről. Hogy érezted magad a bőrödben?
"Kettős érzéseim voltak. Annak örültem, hogy játszhattam, meg valamennyire annak is, hogy nyertünk, de számomra érdekes győzelem volt ez. Nem tudtam önfeledten örülni neki. A futballban azonban mindig a kialakult szituációhoz kell alkalmazkodni. Én is ezt tettem, és tudásom legjavát próbáltam adni. Még akkor is, hogy ha keveset volt nálunk a labda, és így én is keveset lehettem játékban."

- A mérkőzést követően beszéltél a mieinkkel?
"Igen, volt rá egy kis idő. Leginkább a fiatalokkal váltottam néhány szót, Hahn Jánossal, Pintér Norberttel. Ők azt mondták, hogy tetszett a játékom, és nekik is érdekes volt ellenem játszani."

- A finnek ellen is nyerni tudtatok, amihez gratulálok. Itt is a második félidőben álltál be. Ez milyen mérkőzés volt?
"Az időjárás eléggé beleszólt, igen mély, csúszós volt a pálya. Ennek ellenére jó volt az iram, és úgy érzem, hogy helyt álltunk."

- Mi lesz a folytatásban?
"Azt még nem tudom. Róth Antal a lefújást követően annyit mondott, hogy tartsuk meg azt a hozzáállást, amit ezen a két mérkőzésen mutattunk. Bízom benne, hogy kapok még meghívót a további találkozókra is."

Videók