Tizenegy meccsesre növelte veretlenségi sorozatát a Kecskemét

Tóth duplájával mentettek pontot.


A Kecskemét a hajrában és a hosszabbításban is eredményes Tóth Barna duplájával mentett pontot és végzett 2-2-re a vendég Újpesttel szemben a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén.

Hamar vezetést szerzett az Újpest, miután Simon Krisztián kihasználta a hazaiak helyezkedési hibáját. Hátrányban egyre nagyobb nyomás alá helyezte a vendégek kapuját a Kecskemét, de a szünetig nem jött össze az egyenlítés a házigazdáknak.

A fordulás után újfent gyorsan betalált a fővárosi csapat, ezzel nagyon nehéz helyzetbe hozva a vendéglátókat.

A Kecskemét aztán a hátralévő időben nagy erőket mozgósított az egyenlítésért, s végül Tóth Barna a hajrában és a hosszabbításban is eredményes volt, ezzel a duplával pedig sikerült pontot menteniük a hazaiaknak.

Az újonc és második hazaiak így már 11 találkozó óta veretlenek otthon az élvonalban, és sorozatban negyedik döntetlenjüket játszották.

OTP Bank Liga, 21. forduló:
Kecskeméti TE-Újpest FC 2-2 (0-1)
Kecskemét, 3751 néző, v: Derdák
gólszerzők: Tóth B. (83., 95.), illetve Simon (12.), Varga Gy. (52.)
sárga lap: Banó-Szabó (97.), illetve Jakobi (47.), Nikolic (97.)

Kecskemét:
Varga - Nikitscher (Zeke, a szünetben), Nagy K. (Májer, 55.), Rjaszko, Hadaró (Meszhi, a szünetben), Belényesi - Vágó, Szuhovodszki, Banó-Szabó - Tóth B., Horváth K. (Katona, 56.)

Újpest:
Nikolic - Pauljevic, Mack (Boumal, 78.), Hall, Anculasz - Szabó B. (Diaby, 70.), Onovo - Varga Gy. (Antonov, 55.), Jakobi, Simon - Mudrinski (Croizet, 79.)

Borítókép: Facebook.com/Kecskeméti TE

 

Videók