Szépen elmeszelték a Kassait majdnem leütő játékost

A Ferencváros is keményen perkálhat a parkolási rend megsértése miatt.


Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága május 5-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.
 
- Lipták Zoltán (Diósgyőr), mert amikor a labda nem volt játékban, ellenfelével szemben sportszerűtlen módon viselkedett, majd kiállítása után a játékvezető személyére sértő kifejezést használt és a játékvezetővel szemben fenyegetően lépett fel 5 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
- A FEB tárgyalás megtartása után Jose Antonio Delgado Villar (Diósgyőr) korábbi 4 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta. 
- A FEB az FTC – Mezőkövesd mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért 500.000 Ft-os pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. 
- A FEB a Diósgyőr – Vasas mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása), valamint a mérkőzés lefújás után a rend nem megfelelő biztosításáért (az öltözőbe vonuló játékvezetők megdobálása) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. 
- A FEB az Újpest – MTK mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél egyik játékosának és más sportszervezet szidalmazása), 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. 
- A FEB tárgyalás megtartása után az FTC – Vasas bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-vel, mint visszaesővel szemben hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért kiszabott 300.000 Ft-os pénzbüntetést hatályában változatlanul fenntartotta. 
 
 

U17-es Eb: megérdemelten intéztük el a legnagyobb esélyest " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

Hiába került hátrányba a magyar válogatott, megérdemelten nyert.

Videók