Sorozatokat szakított meg sikerével a Paks

A felcsútiak ötmeccses győzelmi sorozatát, valamint idegenbeli veretlenségét szakította meg a Paks.


A Paks hazai pályán 4-1-re nyert a Puskás Akadémia ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójának szombati játéknapján.

Bognár György együttese elsősorban az első félidőben mutatott remek játékának köszönhetően megszakította saját öt találkozón át tartó nyeretlenségi szériáját, illetve a felcsútiak ugyancsak ötmeccses győzelmi sorozatát, valamint idegenbeli veretlenségét.

OTP Bank Liga, 13. forduló:
Paksi FC-Puskás Akadémia FC 4-1 (3-0)

pus21novliv4.jpg

A Paks lendületes támadójátékának és kiváló helyzetkihasználásának köszönhetően gyakorlatilag a szünetre eldöntötte a három pont sorsát. A három hazai találat közül különösképpen a második volt szemet gyönyörködtető, a 35 éves Böde Pelének, a brazilok legendájának az 1958-as világbajnokságon a svédek ellen szerzett klasszikus esernyőcseles kapásgólját "koppintotta" le.

A szünet után közel sem volt már olyan átütő a hazaiak játéka, igaz, a felcsútiakat csak a kapufa mentette meg a negyedik bekapott góltól. A Puskás Akadémia a hajrában támadott, először ugyan a VAR-rendszer még megfosztotta a szépítéstől, a 86. percben azonban már összejött a becsületgól az együttesnek. A végeredményt Sajbán állította be a 90. percben.

pus21novliv7.jpg

Borítókép/Fotók: paksifc.hu

Videók